Kontakt

Dane kontaktowe

Pomorska 398,
92-735 Łódź



Baza magazynowa:
Szydłów 103
95-083 Lutomiersk

tel.: +48 508 260 990 
        +48 798 138 423 

info@senol.pl

Formularz kontaktowy


     

    KLAUZULA INFORMACYJNA DLA KLIENTÓW

     

    Administrator danych

    Administratorem Państwa danych osobowych jest „SENOL” SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ z siedzibą w Łodzi, ul. Pomorska 398, 92-735 Łódź, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla Łodzi-Śródmieścia w Łodzi, XX Wydział Gospodarczy KRS pod numerem KRS: 0000318565, NIP: 7282708758, REGON: 100606283.

    Kontakt z Administratorem

    Z Administratorem danych możecie się Państwo skontaktować osobiście lub korespondencyjnie pod adresem ul. Pomorska 398, 92-735 Łódź, jak również telefonicznie pod numerem: +48 508260990, za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: info@senol.pl

    Cel, podstawa i okres przetwarzania danych przez Administratora

    Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez Administratora:

    W celu:

    Na podstawie:

    Przez okres:

    Zawarcia i wykonania umowy oraz podjęcia działań na Państwa żądanie przed jej zawarciem

    Art. 6 ust. 1 lit. b RODO

    Niezbędny do wykonania umowy.

    Realizacji obowiązków prawnych (wystawienie faktur, rachunków, rozpatrywanie reklamacji i inne).

    Art. 6 ust. 1 lit. c RODO

    5 lat od zakończenia roku obrotowego lub inny okres wymagany konkretnymi przepisami prawa

    Utrzymania z Państwem relacji (kontakt
    e-mailowy, kontakt telefoniczny i osobisty)

    Art. 6 ust 1 lit. f RODO (prawnie uzasadniony interes administratora)

    Trwania umowy.

    Marketingu usług własnych

    Art. 6 ust 1 lit. f RODO (prawnie uzasadniony interes administratora)

    Do czasu wycofania zgody, nie dłużej niż
    2 lata

    Ustalenie, dochodzenie lub obrony roszczeń, w tym windykacji należności

    Art. 6 ust 1 lit. f RODO (prawnie uzasadniony interes administratora)

    Przedawnienia roszczeń

     

    Odbiorcy danych

    Odbiorcami Państwa danych osobowych będą podmioty, z którymi zawarliśmy umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych, w szczególności: biuro rachunkowe, dostawca hostingu, kancelaria prawna, kancelaria windykacyjna.

    Przekazanie danych poza EOG

    Państwa dane osobowe nie będą przekazywane poza obszar EOG.

    Państwa uprawnienia

    Macie Państwo prawo do: dostępu do swoich danych, otrzymania kopii danych osobowych, sprostowania danych, żądania usunięcia danych osobowych („bycia zapomnianym”), żądania ograniczenia przetwarzania danych, przeniesienia danych, wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, a także prawo do złożenia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

    Dobrowolność podania danych

    Podanie danych jest niezbędne do realizacji celów przetwarzania, o których wyżej mowa. Niepodanie danych uniemożliwi zawarcie lub kontynuowanie umowy.

    SENOL - wysoka jakość i zadowolenie klienta

    Strona korzysta
    z plików Cookies.
    Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na ich używanie.